Yüksekova'da İran gerginliği

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde İran ile Türkiye'nin terör örgütü PKK'ya karşı ortak yürüttüğü operasyonları protesto etmek için bugün BDP Yüksekova ilçe yönetimi tarafından basın açıklaması yapıldı. Basın açıklaması sonrası yüzleri maskeli bir grup taraf

Yüksekova'da İran gerginliği

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde İran ile Türkiye'nin terör örgütü PKK'ya karşı ortak yürüttüğü operasyonları protesto etmek için bugün BDP Yüksekova ilçe yönetimi tarafından basın açıklaması yapıldı. Basın açıklaması sonrası yüzleri maskeli bir grup tarafından havai fişekler atıldı. Dağılın uyarısına uymayıp, polise taş atan grup ile polisler arasında gerginlik yaşandı. Göstericiler, polisi taşladı. Polis, atan grubu dağıtmak için tazyikli su ile müdahale etti. Ara sokaklara kaçan göstericileri, yakalamak için polisle göstericiler arasında kovalamaca yaşandı. İlçedeki nedeniyle esnaflar iş yerlerinin kepenklerini kapattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler