Yüksekova'da 17 gözaltı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı eş zamanlı operasyonlarda ilçe merkezi ve köylerinde esnaf ve işadamı olduğu belirtilen 17 kişi gözaltına alındı.Gözaltı gerekçesi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.Yüksekova ilç

Yüksekova'da 17 gözaltı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı eş zamanlı operasyonlarda ilçe merkezi ve köylerinde esnaf ve işadamı olduğu belirtilen 17 kişi gözaltına alındı.

Gözaltı gerekçesi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Yüksekova ilçe merkezi ile Yaylacık, Suüstü, Akocak ve Köprücük köylerine bugün sabaha karşı polis ve jandarma ekipleri tarafından eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, esnaf ve işadamı oldukları belirtilen 17 kişi gözaltın alındı.

Yapılan gözaltılarla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, 17 kişi sorgularının yapılması için Yüksekova Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler