Yüksekova'da patlama: 1 çocuk öldü 2 çocuk yaralı

Bir grup çocuğun bulup kurcaladıkları cisim ellerinde patladı.

Yüksekova'da patlama: 1 çocuk öldü 2 çocuk yaralı
Hakkari'ni Yüksekova İlçesi'nde bir grup çocuğun bulduğu cisim ellerinde patladı. Patlamada 1 çocuk öldü, 2 çocuk yaralandı. 

Olay, saat 16.00 sıralarında ilçenin Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Vali Erdoğan Gürbüz İlk ve Ortaokulu'nun yakınında bulunan boş alanda meydana geldi. Bir grup çocuğun bulup kurcaladıkları cisim ellerinde patladı. Patlamada amca çocukları oldukları öğrenilen 10-11 yaşlarındaki Umut, Hakan ve Ruken Ayvalık yaralandı. Yaralı çocuklar olay yerine çağrılan ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis patlamanın yaşandığı bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. Patlamada ağır yaralanan 11 yaşındaki 11 yaşındaki Umut Ayvalık kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Umut Ayvalık'ın amca çocukları olan Hakan ve Ruken Ayvalık'ın tedavileri ise sürüyor. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler