Yüksek kesimlere kar yağdı

Ardahan'da yüksek kesimlere kar yağdı.Ardahan'da kent merkezinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı. Yağış sonrası Büyük Sütlüce ve Küçük Sütlüce köyleri beyaz örtüyle kaplandı. Ardahan'da kışın kapıya dayandığını söyleyen Sebahatti

Yüksek kesimlere kar yağdı

Ardahan'da yüksek kesimlere kar yağdı.

Ardahan'da kent merkezinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı. Yağış sonrası Büyük Sütlüce ve Küçük Sütlüce köyleri beyaz örtüyle kaplandı. Ardahan'da kışın kapıya dayandığını söyleyen Sebahattin Sarıçam adlı vatandaş, "Türkiye'nin yaylası Ardahan'a kış maalesef erken geldi. Gördüğünüz gibi kışın erken gelmesi sebebi ile çiftçilerimiz sıkıntı yaşayacaklar. Hayvanların yem ihtiyaçlarında daha fazla gider söz konusu ve bu yüzden tabi ki çiftçilerimiz sıkıntı yaşayacaklar. Evet gördüğünüz gibi Ardahan'da kış kapıya dayandı. Yakında ovaya da kar yağmasını bekliyoruz" dedi.

Yüksek kesimlere kar yağdı

Yüksek kesimlere kar yağdı

Yüksek kesimlere kar yağdı

Yüksek kesimlere kar yağdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem