''Yolsuzluk varsa üstü kapanmaz''

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'de son 10 yılda köklü reformlar yapıldığını belirterek, "Bütün bunların yapıldığı bir ülkede herhangi bir yolsuzluk veya yanlışlık söz konusu olursa bunların üstü falan kapanmaz, kapanamaz. Bunun bilin çünkü Türkiye bun

''Yolsuzluk varsa üstü kapanmaz''

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'de son 10 yılda köklü reformlar yapıldığını belirterek, "Bütün bunların yapıldığı bir ülkede herhangi bir yolsuzluk veya yanlışlık söz konusu olursa bunların üstü falan kapanmaz, kapanamaz. Bunun bilin çünkü Türkiye bundan 15-20 sene önceki Türkiye değil" dedi.

İddia edilen yolsuzlukların yargı önüne taşındığını belirten Gül, "Şu anda yargı sürecinin çalışmasını ve neticede meselenin aslı ne ise ortaya çıkartmasını herkesin beklemesi gerekir. İnanıyorum ki mahkemeler bunu en doğru şekilde neticeye ulaştıracaktır" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler