Yolsuzluk operasyonunda flaş gelişme! 25 kişi...

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ikinci ayağı olan fakat hayata geçirilemeyen operasyonda 41 kişi hakkında verilen yakalama ve gözaltı kararları kaldırıldı.AKKAŞ'IN KARARLARI UYGULANMAMIŞTIGözaltı ve yakalama kararları, operasyonu başlatan savcı Muammer

Yolsuzluk operasyonunda flaş gelişme! 25 kişi...

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ikinci ayağı olan fakat hayata geçirilemeyen operasyonda 41 kişi hakkında verilen yakalama ve gözaltı kararları kaldırıldı.

AKKAŞ'IN KARARLARI UYGULANMAMIŞTI

Gözaltı ve yakalama kararları, operasyonu başlatan savcı Muammer Akkaş tarafından alınmış ancak uygulanmamıştı. Akkaş'ın gözaltı kararı verdiği isimler arasında Suudi iş adamı Yasin El Kadı ile iş adamları Fatih Saraç, Latip Topbaş, Nihat Özdemir, Orhan Cemal Kalyoncu ve Faruk Kalyoncu da bulunuyordu. Listenin tümü de 41 kişiydi.

BUGÜN TEKİRDAĞ'A ATANDI

TMK'nın 10'uncu maddesi ile yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş, 27 Aralık'ta soruşturmadan alınmıştı. Akkaş, bugün HSYK'nın savcılar kararnamesi ile Tekirdağ'a atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler