Yollarda son durum ne?

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol bültenine göre, Erdemli-Silifke-Taşucu yolunun 29-31. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapı

Yollarda son durum ne?

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol bültenine göre, Erdemli-Silifke-Taşucu yolunun 29-31. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün saat 15.00-17.00 arasında yol kapalı olacak.

Beyşehir-Konya yolunun 41-42. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat trafiğe kapatılacak.

Burhaniye-Ayvalık yolunun 41-50. kilometreleri arasında asfalt yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler