Yolcu rahatsızlanınca THY uçağı acil iniş yaptı

Türk Hava Yolları'nın Münih'e gitmek üzere saat 11.38'de kalkış yapan TK1639 sefer sayılı uçağında bulunan bir yolcu, kalkıştan kısa bir süre sonra Kırklareli semalarında rahatsızlandı. Nefes darlığı çektiği belirtilen yolcuyla ilgili kabin ekibi durumu h

Yolcu rahatsızlanınca THY uçağı acil iniş yaptı

Türk Hava Yolları'nın Münih'e gitmek üzere saat 11.38'de kalkış yapan TK1639 sefer sayılı uçağında bulunan bir yolcu, kalkıştan kısa bir süre sonra Kırklareli semalarında rahatsızlandı. Nefes darlığı çektiği belirtilen yolcuyla ilgili kabin ekibi durumu hemen uçağın kaptan pilotuna bildirdi.

Kabin ekibinin uyarısı üzerine pilot hasta yolcuyla ilgili bilgiyi Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ne söyleyerek geri döneceği bilgisini verdi. Atatürk Havalimanı iniş trafiğine dahil olan uçağa hasta yolcu nedeniyle iniş önceliği verildi. THY'nin TK1639 sefer sayılı uçağı Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Sağlık ekipleri tarafından uçaktan alınan yolcu hastaneye sevk edildi. THY uçağı Münih'e gitmek için yeniden havalanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem