Yolcu otobüsü kayganlaşan yolda devrildi: 33 yaralı

yolcu otobüsü kar yağışı nedeni ile kayganlaşan yolda devrildi.

Yolcu otobüsü kayganlaşan yolda devrildi: 33 yaralı

İSTANBUL'dan Sivas'ın Ulaş İlçesi'ndeki bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere yola çıkanları taşıyan yolcu otobüsü kar yağışı nedeni ile kayganlaşan yolda devrildi. Kazada 33 kişi yaralandı.

Sabah saat 10.30 sıralarında Sivas-Ankara karayolu 20'inci kilometrede, haliminhanı mevkisinde meydana gelen olayda Cengiz Öztürk yönetimindeki yolcu otobüsü, yokuş aşağı inerken kar yağışı nedeni ile kayganlaşan yolda kontürolden çıkarak yan devrildi. Bir süre sürüklenerek durabilen otobüste bulunan 45 yolcudan 33'ü yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ve yoldan geçen minibisler ile Sivas'ta bulunan hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Ambulans bekleyen bazı yaralılara olay yerinde polis ekipleri müdahele etmeye çalıştı. İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da kaza yerine gelerek çalışmalara yardımcı oldu. İstanbul'dan dün gece hareket eden otobüste bulunan yolcuların Sivas'ın Ulaş İlçesi'ne bağlı Çavdar Köyü'nde hayatını kaybeden akrabaları Nail Gürsoy'un cenazesine gitmek üzere yola çıktıkları belirlendi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralıların bir çoğu ise ayakta tedavi edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem