Yolcu minibüsü kaza yaptı

MALATYA’da yolcu minibüsü önüne çıkan çocuğa çarpmamak için direksiyonu kırınca devrilip yan yattı. Kazada 8 kişi yaralandı.Kaza akşam saatlerinde Malatya-Ankara Karayolunun Karanlıkdere mevkiinde meydana geldi. Darende ilçesinden Malatya istikametine gel

Yolcu minibüsü kaza yaptı

MALATYA’da yolcu minibüsü önüne çıkan çocuğa çarpmamak için direksiyonu kırınca devrilip yan yattı. Kazada 8 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Malatya-Ankara Karayolunun Karanlıkdere mevkiinde meydana geldi. Darende ilçesinden Malatya istikametine gelen Ali Çakır’ın kullandığı 44 HL 062 plakalı yolcu minibüsünün önüne Karanlıkdere Mevkii Görgü Köyü yakınlarında önüne aniden çocuk çıktı. Şoför Çakır, çocuğa çarpmamak için direksiyonu kırınca minibüs devrilip yan yatarak yaklaşık 20 metre sürüklendi.

Kazada, minibüste bulunan yolcuların bazıları araç içinde sıkışırken dbazıları kendi imkanları ile kaza yapan minibüsten çıktı. yaralılar için olay yerine çık sayıda ambulans yönlendirildi. sıkışan yolcuları kurtarmak için de itfaiye ekiplerinden yardım istendi. itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan 8 yaralı, ambulanslarla Malatya’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazadan sonra trafiğe kapatılan Malatya-Ankara Karayolu aracın kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler