Yok böyle bir intihar nedeni

 Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesi'nin acil servisinde doktorların uyarısına sinirlendiği iddia edilen astım hastası A.K. intihara kalkıştı. Bir üst geçidin korkuluklarına çıkan kadın, polis tarafından ikna edildi. İddiaya göre, astım hastası A. K. gec

Yok böyle bir intihar nedeni

 Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesi'nin acil servisinde doktorların uyarısına sinirlendiği iddia edilen astım hastası A.K. intihara kalkıştı. Bir üst geçidin korkuluklarına çıkan kadın, polis tarafından ikna edildi.
 
İddiaya göre, astım hastası A. K. gece saatlerinde 112'yi arayarak evine sağlık ekibi istedi. 112'nin kendi imkanları ile hastaneye gitmesi gerektiğini söylemesi üzerine A.K. ve eşi Ataşehir'de bulunan Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesi'ne gitti. Acil serviste ilk olarak kendisinin muayene edilmesini isteyen kadına doktorlar "sıranı bekle" uyarısında bulundu. Bu uyarıya sinirlendiği öne sürülen A.K. ve eşi hastaneden ayrıldı. Daha sonra A.K. eşinin yanında ayrılarak hastanenin yakınında ki D-100 Karayolu'nun Bostancı mevkiinde bulunan Fatih Mehmet üst geçidinin korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu.
 

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri intihar girişimi nedeniyle D-100 Karayonu trafiğe keserken itfaiye ekipleride önlem almaya çalıştı. Polis üst geçidin korkuluklarındanki kadının bir anlık dalgınlığından yararlanarak yakaladı. Bu sırada kadın kendini aşağıya bırakmaya çalıştığı görüldü. Polis ekipleri kadını yukarı çekerek kurtarmayı başardı. A. K. ve eşi olayla ilgili ifadelerine başvurulmak üzere Bostancı Polis Merkezi'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem