Yok böyle bir ev!

İngiltere'nin başkenti Londra 'da yaşayan Alex Chinneck adlı sanatçının sıradışı sanat eseri görenleri şaşkına çev iriyorChinneck, 3 yıl sonra yıkılması planlanan bir apartmanı baş aşağı çevirdi. İnşaat şirketleriyle birlikte çalıştığını söyleyen Chinneck

Yok böyle bir ev!

İngiltere'nin başkenti Londra 'da yaşayan Alex Chinneck adlı sanatçının sıradışı sanat eseri görenleri şaşkına çev iriyor

Chinneck, 3 yıl sonra yıkılması planlanan bir apartmanı baş aşağı çevirdi. İnşaat şirketleriyle birlikte çalıştığını söyleyen Chinneck "Her gün gördüğümüz bir nesneyi çevirerek insanların dikkatini çekmeye çalıştım" dedi.

"Yaptığımız iş bir sanat eseri olduğu kadar aslında başarılı bir inşaat çalışması olarak da görülmeli" ifadelerini kullanan sanatçı, bu ilgi çekici eserini "Modern sanatın ve mimarinin yenilikçi bir birleşimi" olarak tanımladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler