Yok artık ! hamile kadın bunu da yaptı...

 Olay, İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emine Y.(37) adlı kadın okula giden çocuğunu okul servisine bindirmek için 4. kattaki evinin kapısını çekip dışarı çıktı.Çocuğunu okul servisine bindirip 3 dakika sonra ev

Yok artık ! hamile kadın bunu da yaptı...

 Olay, İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emine Y.(37) adlı kadın okula giden çocuğunu okul servisine bindirmek için 4. kattaki evinin kapısını çekip dışarı çıktı.

Çocuğunu okul servisine bindirip 3 dakika sonra evine dönen Emine Y., anahtarla evinin kapısını açtığında koridorda 18 yaşındaki 9 aylık hamile olan Gülcan G. ile göz göze geldi. Ev sahibi Emine Y., evde ne yaptığını sorduğunda evlerden hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan Gülcan G., susadığını ve tuvalet ihtiyacını gidermek için eve girdiğini ileri sürdü. Emine Y., polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polisler Gülcan G.’yi gözaltına aldı. Gülcan G.’nin evin kapısını plastik aparat ile açtığı tespit edildi.

Hırsızlık zanlısı hamile kadın, Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerine teslim edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem