Yine kadına şiddet!

Olay, gece saat 01.00 sıralarında merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi Çiğdem Apartmanı 3'üncü kat 5 numaralı evde meydana geldi. Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenilen Muammer Veriralmaz(50), eşi Fatma Veriralmaz(48) ile henüz bilinme

Yine kadına şiddet!

Olay, gece saat 01.00 sıralarında merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi Çiğdem Apartmanı 3'üncü kat 5 numaralı evde meydana geldi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenilen Muammer Veriralmaz(50), eşi Fatma Veriralmaz(48) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Çıkan tartışma sonrası öfkesine hakim olamayan Muammer Veriralmaz, kendisine ait ruhsatlı tabancası ile eşinin başına ve vücudunun çeşitli yerlerine bir kaç el ateş ettikten sonra aynı silahı kendi kafasına dayayarak ateşledi. Silah sesini duyan komşularının ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, karı-kocayı evin oturma odasında kanlar içinde buldu. Ağır yaralanan çiftlerden Muammer Veriralmaz, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne, eşi Fatma Veriralmaz ise Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çiftin durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 3 boş kovan bulurken, komşuları çiftin sürekli tartıştıklarını söyledi. Öte yandan çiftin 3 çocuğunun da olay anında evde olmadıkları öğrenildi..Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem