Yine kadın cinayeti

Turgutlu'da bir kişi, anne ile kızına bıçakla saldırdı. 24 yaşındaki Betül Erkenci olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı anne G.T. hastaneye kaldırıldı. Zanlı M.D., polis ekipleri tarafından aranıyor.Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen bıçaklı

Yine kadın cinayeti

Turgutlu'da bir kişi, anne ile kızına bıçakla saldırdı. 24 yaşındaki Betül Erkenci olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı anne G.T. hastaneye kaldırıldı. Zanlı M.D., polis ekipleri tarafından aranıyor.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen bıçaklı saldırıda 2 kadından biri hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralandı. Olay, saat 20.45 sıralarında Acarlar Mahallesi Şehit Bekçi Ali Karakuzu Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, M.D. isimli şahıs, anne G.T. ve kızı Betül Erkenci'nin evine geldi. Henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmada M.D., yanındaki bıçakla Betül Erkenci'yi boğazından bıçaklayarak öldürdü ve annesi G.T.'yi vücudunun birkaç yerinden bıçaklayarak yaraladı. Anne G.T. çığlıklar atarak sokağa fırladı ve komşularından yardım istedi. Çıkan arbede sonrası fail M.D. olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Aldığı bıçak darbeleri sonucu Betül Erkenci olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan G.T. ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Serviste tedaviye alınan G.T.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Polis ekipleri, evin önüne şerit çekerek önlem alırken, olay yerinden otomobille kaçtığı iddia edilen M.D.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yine kadın cinayeti

Yine kadın cinayeti

Yine kadın cinayeti

Yine kadın cinayeti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem