Yılmaz Seven, Ankara saldırısını kınadı

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, "Ankara Kızılay'da sivil halka yönelik yapılan, vatandaşlarımızın güvenliğini ve ülkemizin bütünlüğünü hedef alan, bizlere tarifsiz acılar yaşatan hain saldırıyı kınıyor" dedi. AK Parti Bingöl İl Başkanı Seven, 37

Yılmaz Seven, Ankara saldırısını kınadı

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, "Ankara Kızılay'da sivil halka yönelik yapılan, vatandaşlarımızın güvenliğini ve ülkemizin bütünlüğünü hedef alan, bizlere tarifsiz acılar yaşatan hain saldırıyı kınıyor" dedi.

AK Parti Bingöl İl Başkanı Seven, 37 kişinin ölümüne, 15'i ağır 71 kişinin yaralanmasına neden olan Ankara saldırısıyla ilgili basın açıklaması yaptı. Milletin bu hunharca saldırıyı yapan terör örgütlerine asla prim vermeyeceğini kaydeden Seven, "Ankara'da sivil vatandaşlarımıza yönelik yapılan bombalı saldırı bizi ve milletimizi büyük üzüntüye boğmuştur. Hain terör örgütleri yine haince planlar kurarak birçok vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep oldu. Böyle haince saldırılardan medet umanlar bilmelidirler ki milletimiz birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edecektir" dedi.

Terör olaylarının milleti yıldırmayacağını anlatan Seven, "Milletimiz bu hunharca saldırıyı yapan terör örgütlerine asla prim vermeyecektir. Vatandaşlarımız yaşanan bu olaylar karşısında metanetini korumalı ve sağduyulu olmalıdır. Bu düşünceler içerisinde Ankara Kızılay'da sivil halka yönelik yapılan, vatandaşlarımızın güvenliğini ve ülkemizin bütünlüğünü hedef alan, bizlere tarifsiz acılar yaşatan hain saldırıyı kınıyor, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar, yakınlarına ise sabır diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem