Yıldız Tilbe başörtülü fotoğraf yayınladı

Şarkıları, doğal hareketleri ve kendine özgü dansıyla Türkiye'de her kesimden hayranı bulunan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, sempatik tavırlarını sosyal medyada da sürdürüyor. İsrail'in Gazze'ye yönelik yüzü aşkın kişinin ölümüne neden olan saldırılarına tepk

Yıldız Tilbe başörtülü fotoğraf yayınladı
Şarkıları, doğal hareketleri ve kendine özgü dansıyla Türkiye'de her kesimden hayranı bulunan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, sempatik tavırlarını sosyal medyada da sürdürüyor. İsrail'in Gazze'ye yönelik yüzü aşkın kişinin ölümüne neden olan saldırılarına tepki gösterirken Hitler'in Yahudi soykırımını övücü sözleri nedeniyle ırkçılıkla suçlanan ve tepki gören Yıldız Tilbe, şimdi de başörtülü fotoğrafını yayınladı.
 
Başörtülü fotoğrafını paylaşan Tilbe, "Hayırlı Cumalar" notunu ekledi. Yıldız Tilbe'nin fotoğrafını çok beğenen hayranları "türban coook yakışmış ablam" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem