Yıldız Futbolcu ağlayarak özür diledi!

Juventus'lu Arturo Vidal, alkollü olarak arabasıyla yaptığı trafik kazasının ardından yaptığı açıklamada, "Olanlardan dolayı utanç duyuyorum. Herkesten özür diliyorum" dedi.Juventus'un Şilili futbolcusu Arturo Vidal, alkollü olarak arabasıyla yaptığı traf

Yıldız Futbolcu ağlayarak özür diledi!

Juventus'lu Arturo Vidal, alkollü olarak arabasıyla yaptığı trafik kazasının ardından yaptığı açıklamada, "Olanlardan dolayı utanç duyuyorum. Herkesten özür diliyorum" dedi.

juventus-lu-arturo-vidal-olumden-dondu-7423870_4590_m.jpg

Juventus'un Şilili futbolcusu Arturo Vidal, alkollü olarak arabasıyla yaptığı trafik kazasının ardından yaptığı açıklamada, "Olanlardan dolayı utanç duyuyorum. Tüm ülkeden özür dilerim" dedi.

HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Trafik kazası sonrasında yapılan kontrolde alkollü olduğu anlaşılan ve arabasına el konularak gözaltına alınan Vidal'ın, çıkarıldığı San Bernardo Mahkemesi'nce ehliyetine el konularak şartlı serbest bırakıldığı, hakkında açılan soruşturmanın ise savcılığa sevk edildiği bildirildi.

kaza-yapip-olumden-donen-yildiz-futbolcu-vidal-7427406_1112_m.jpg

"PİŞMANIM"

Yaşadığı Torino kentinde ayda bir Şili Konsolosluğu'na giderek imza atması gereken Vidal, bugün düzenlediği basın toplantısında "Eşimin ve birçok kişinin hayatını riske attım. Pişmanım" şeklinde konuştu.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ÖZÜR DİLEDİ

Konuşmakta zorlanan ve zaman zaman gözyaşlarını tutamayan Şilili milli futbolcu, "Konuşmakta zorlanıyorum. Sadece herkesten özür dilemek istiyorum. Bu olayda insanların desteğini gördüm. Şimdi tek yapmak istediğim şampiyon olmak için her şeyimi vermek. Bu kazada hayal kırıklığına uğrattığım insanların beni affetmesini diliyorum. Tüm ülke ile teknik heyet ve takım arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

kaza-yapip-olumden-donen-yildiz-futbolcu-vidal-7427406_2499_m.jpg

MİLLİ TAKIM'A DEVAM EDECEK

Vidal'ın olaya rağmen Amerika Kupası'nda mücadele eden Şili Milli Takımı'nda oynamaya devam ettiği açıklandı. Şili Milli Takımı Teknik Direktörü Jorge Sampaoli, "Arturo'yu kaybetmekten çok kazanmaktan yanayız.

Onu takımda tutmaya karar verdik. Arturo çok da ağır olmayan bir hata yaptı. Serbest olduğu bir zamandı. Mikrofonu alıp, birinin suçlu olduğunu söylemek çok kolay. Arturo her zaman bize çok iyi davrandı. Dizinde sakatlık olmasına rağmen Dünya Kupası'nda oynadı. Terazinin boş tarafını doldurmak için çok fazla sebep var. Takım içinde çok sevilen biri ve olanlardan dolayı herkes çok üzüldü" değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler