Yıldırım'ın ağabeyi inanmıyor!

Ankara'daki evinde intihar ettiği bildirilen özel harekat polisi Sait Yıldırım'ın ağabeyi, Yıldırım'ın intihar ettiğine inanmadıklarını, olayın soruşturulmasını talep edeceklerini söyledi.Samsun'da öğretmen olduğunu belirten ve adının açıklanmasını isteme

Yıldırım'ın ağabeyi inanmıyor!

Ankara'daki evinde intihar ettiği bildirilen özel harekat polisi Sait Yıldırım'ın ağabeyi, Yıldırım'ın intihar ettiğine inanmadıklarını, olayın soruşturulmasını talep edeceklerini söyledi.

Samsun'da öğretmen olduğunu belirten ve adının açıklanmasını istemeyen ağabey H. Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Susurluk davası hükümlüsü Ayhan Çarkın'ın bazı cinayetlerle ilgili suçladığı kardeşinin intihar etmesi için herhangi bir sebep olmadığını söyledi.

Ayhan Çarkın'a tepki gösteren Ağabey Yıldırım, ''Ayhan Çarkın'ın psikolojik sorunları var. Harçlığı bittikçe birilerine yanaşıyor, birilerini suçluyor, saçmalıyor'' dedi.

"İNTİHAR ETTİĞİNE İNANMIYORUZ"
Kardeşinin intiharı için bir sebep bulunmadığını söyleyen ağabey Yıldırım, ''Kardeşimin ailevi ya da maddi herhangi bir sorunu yoktu, yaşam dolu bir insandı. Kimseyle bir sorunu yoktu. Kardeşim 20 yıl bu vatana hizmet etti. Kardeşimin Ayhan Çarkın'ın listesinde adı geçtiği için intihar ettiği iddia ediliyor. Biz buna inanmıyoruz. Olayın soruşturulması için başvuruda bulunacağız'' diye konuştu.

Ağabey Yıldırım, olaydan önce Samsun'da bulunan eşi ile görüşen Sait Yıldırım'ın, ''Beni aramayın. Telefonlarım dinleniyor. Gerekirse ben sizi ararım'' dediğini ve daha sonra kardeşine ulaşamadıklarını söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem