Yılbaşı çekilişi tam liste

 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi umut dağıtmaya devam ediyor. Pek çok insanın hayallerini süsleyen 2013 Yılbaşı ikramiyesinin getirisi.ne kadar ?  İşte Milli Piyango büyük ikrame, Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ve tüm ayrıntılar... 31 Aralık Pazarte

Yılbaşı çekilişi tam liste

 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi umut dağıtmaya devam ediyor. Pek çok insanın hayallerini süsleyen 2013 Yılbaşı ikramiyesinin getirisi.ne kadar ?  

İşte Milli Piyango büyük ikrame, Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ve tüm ayrıntılar...
 
31 Aralık Pazartesi gecesi gerçekleşecek Milli Piyango Yılbaşı Çekilişinin başlamasına sayılı saatler kaldı. Büyük ikramiyeyi kazanan numaralar, amorti kazanan numaralar, son iki rakamına göre göre ikramiye kazanan numaralar, son 3 rakamına göre ikramiye kazanan numaralar yılbaşı çekilişi ile belli olacak.
 
Yılbaşı Çekilişinin başlamasıyla birlikte ikramiye kazanan numaralar anında duyurulacak.
 
Yılbaşı çekilişinin sona ermesiyle birlikte MPİ tarafından açıklanacak tam listeyi anında okuyucularımıza duyuracağız. Bu yılki yılbaşı büyük ikramiyesi 45 milyon lira olarak belirlendi.
 
2013 Milli Piyango Yılbaşı biletleri 29 Kasım'da piyasaya sürüldü, tam bilet 40 liradan, yarım bilet 20 liradan, çeyrek bilet 10 liradan satıldı.
 
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, geçen yıl 40 milyon lira olan büyük ikramiyeyi bu yıl 45 milyon liraya çıkardıklarını açıkladı.
 
2012 ARALIK ÇEKİLİŞSİZ GEÇTİ
 
Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi nedeniyle 9 ve 19 Aralık çekilişleri kaldırıldı ve 31 Aralık'a kadar başka piyango çekilişi de olmayacak.
 
Geçen yıl yüzde 99'luk bir satış rakamına ulaşan Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, büyük ikramiyenin 45 milyon lira olacağını, bunun dışında bir adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira ve 1 adet de 1 milyon lira dağıtılacağını açıklamıştı.
 
Geçen yılbaşı özel çekilişinde 36 liradan satılan tam biletin bu yıl 40 liradan satılıyor. Bu çerçevede yarım bilet 20 liradan, çeyrek biletin de 10 liradan satılıyor.
 
GÜNDE 8.8 BİN
 
Milli Piyango İdaresi/nin yılbaşı büyük ikramiyesi bugünkü kurlarla döviz bazında yaklaşık 25 milyon dolara ulaşıyor. Bu rakam son 20 yılın döviz bazında da en yüksek ikramiyesi olacak.
 
45 milyon liralık yılbaşı özel çekilişi, talihlileri faiziyle bile zengin edecek. İkramiyenin yüzde 8,50 faiz üzerinden yıllık net getirisi 3 milyon 242 bin 366 lira. Bunun günlük faizi de 8 bin 883 lirayı bulacak.1 aylık mevduata yatırılması durumunda da (yüzde 8,50 faiz üzerinden) 284 bin 262 lira aylık net faiz elde edilecek. Talihli yaklaşık 66 bin 176 adet tam altın da alabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem