YGS'de büyük skandal !

YGS'de ilk gün 334 puan aldığı açıklanan öğrenci, puanın bir gün sonra 234 olarak değiştirildiğini iddia etti. İnternette çıkan sonuç sayfasını fotoğraflayarak ailesine gösteren öğrenci büyük şok yaşadıÖSYM'nin önceki gün açıkladığı YGS sonucuna göre Şırn

YGS'de büyük skandal !

YGS'de ilk gün 334 puan aldığı açıklanan öğrenci, puanın bir gün sonra 234 olarak değiştirildiğini iddia etti. İnternette çıkan sonuç sayfasını fotoğraflayarak ailesine gösteren öğrenci büyük şok yaşadı

ÖSYM'nin önceki gün açıkladığı YGS sonucuna göre Şırnak Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Abdulhaluk Cin, YGS -3 puanına baktığında 334 puan aldığını görüyor. Aldığı puana çok sevinen Abdullah Cin, ÖSYM'nin açıkladığı sonuç belgesinin bir fotoğrafını yanında bulunan cep telefonu ile çekip arkadaşlarına ve ailesine gösteriyor. Aldığı puan sonucuna ise bir gün sonra bakan Abdullah Cin, bir önceki gün açıklanan YGS-3 puanın 334'ten, 234'e düşürüldüğünü görünce şok oluyor.

ÖSYM'nin 2. günkü açıklamasından sonra çok şaşırdığını belirten 12. sınıf öğrencisi Abdulhaluk Cin "İlk gün sınav sonucuma baktığımda 334 olarak görünüyordu. Bir gün arayla baktığımda 100 puan indirilerek, 234 puan olarak görüldü.

Büyük bir şokla hayal kırıklığına uğradım. Gerçeği fazla beklemediğim bir puandı. Ama 334 puan gelince büyük bir sevinç yaşadım. Aileme gösterdim onlarda çok sevindi. Sonra bir günkü sonuç hem bende hem de ailem büyük bir hayal kırıklığı oldu. Puanım değişmeseydi ben sesimi çıkarmazdım. Benim gibi puanı yüksek gelip de sesini çıkarmayan binlerce öğrenci olabilir" dedi.

Hem kendisinin hem de ailesinin büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirten Cin, ailesinin ÖSYM'e hakkında manevi suç duyurusunda bulunmayı düşündüğünü ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem