Yeşil’e ait olduğu düşünülen mezar açıldı

Erzincan'da toprağa verilen Mahmut Özer isimli vatandaşın, kamuoyunda "Yeşil" olduğu öne sürülen Mahmut Yıldırım olup olmadığının anlaşılması için mezarı mahkeme kararıyla açıldı.Edinilen bilgiye göre, mezar taşında Mahmut Özer olarak yazılı olan vatandaş

Yeşil’e ait olduğu düşünülen mezar açıldı

Erzincan'da toprağa verilen Mahmut Özer isimli vatandaşın, kamuoyunda "Yeşil" olduğu öne sürülen Mahmut Yıldırım olup olmadığının anlaşılması için mezarı mahkeme kararıyla açıldı.

Edinilen bilgiye göre, mezar taşında Mahmut Özer olarak yazılı olan vatandaşın "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım olup olmadığının anlaşılması için Erzincan Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Dik, savcı ve Erzincan İl Emniyet Müdürlüğüne ait olay yeri inceleme ekipleri tarafından cesedin tabuta konularak cenaze nakil aracı ile İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

Belçika'nın Vervier kentinde hastanede kanser tedavisi gören ve 3 Temmuz Cuma günü hayatını kaybeden Mahmut Özer, arkadaşı Süleyman Yarol'a bıraktığı vasiyet üzerine yurt dışından Türkiye'ye getirilerek Erzincan'daki Terzi Baba Mezarlığı'na defnedilmişti. Özer'in defnedildiği Terzi Baba Mezarlığı'ndaki mezarının başına sadece ismi olarak iddia edilen Mahmut Özer diye yazıldığı, bunun yanı sıra Özer'e ait Brüksel Başkonsolosluğunun verdiği cenaze nakil belgesinde doğum yerinin Erzincan olduğu, doğum tarihinin 10.12.1953 olup anne ve baba isminin ise Ayşe-Ahmet olarak yazılı olduğu cenazeye ise otopsinin yapılmadığının yazıldığı biliniyordu.

Yeşil’e ait olduğu düşünülen mezar açıldı

Yeşil’e ait olduğu düşünülen mezar açıldı

Yeşil’e ait olduğu düşünülen mezar açıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem