Yeşilçam yıldızını 15 kişi uğurladı

Adana’da önceki gün evinde ölü bulunan Yeşilçam’ın en parlak dönemlerinin ünlü karakter oyuncusu Cem Erman dün toprağa verildi.Bir süre birinci dereden akrabalarının gelip alması için bekletilen sinema sanatçısı Cem Erman’ın (Süleyman Faik Durgun) cenazes

Yeşilçam yıldızını 15 kişi uğurladı

Adana’da önceki gün evinde ölü bulunan Yeşilçam’ın en parlak dönemlerinin ünlü karakter oyuncusu Cem Erman dün toprağa verildi.

Bir süre birinci dereden akrabalarının gelip alması için bekletilen sinema sanatçısı Cem Erman’ın (Süleyman Faik Durgun) cenazesi, Bursa’da yaşayan bir yeğeninin “Biz gelemeyiz” demesi üzerine nikahsız eşi Sevim Demiroğlu’na teslim edildi.

Adana Adli Tıp Kurumu’ndan alınan sanatçının cenazesi Kabasakal Mezarlığı’na getirildi.

Eşine ait evde tek başına hayatını kaybeden sanatçının cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi. Cenazeye, eşi Demiroğlu, bacanağı Zeki Eker ve görevlilerle birlikte toplam 15 kişi katıldı.

Oturma odasındaki kanepe üzerinde cesedi bulunan Durgun’un yanında Rahmi Bey isimli kitap, sehpa üzerinde ise cep telefonu, çakmak, termos, bardak, siyah kordonlu saat, koltuk üzerinde ise Ömer Seyfettin’in “Harem” adlı kitabı, tuvaletin karşısındaki odadaki

sehpa üzerinde ise “Gözümden akan iki damla yaş” ibaresi ile başlayıp “Bu dünya neye yarar” ibaresiyle biten dört sayfa şiir yazılı not defteri, sayısal loto ve süper loto kuponları, 50 kuruş para bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem