Yeşilay'dan Başkan Revi'ye ziyaret

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi Başkanı Köksal Boz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında misafir etti. 

Yeşilay'dan Başkan Revi'ye ziyaret
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi Başkanı Köksal Boz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında misafir etti. 

Boz ve ekibine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Revi, “Öncelikle bu anlamlı ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Yeşilay Cemiyeti olarak Trabzon’da yaptığınız faaliyetlerin ve programların takipçisiyiz. Her birine katılmaya özen gösteriyoruz çünkü üstlenmiş olduğunuz görev toplumumuz için çok büyük önem arz etmektedir. Madde bağımlılığıyla mücadele açısından şehrimizde önemli bir boşluğu doldurdunuz ve kısa süre içerisinde de farkınızı ortaya koydunuz, Trabzon adına sizlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yeşilay’ın kutsal bir görev yürüttüğünü ifade eden Başkan Revi “Sağlıklı nesillerin yetişmesi ve sağlıklı bir toplumun oluşması adına bu mücadelenizde bizler de her zaman destekçiniziz ve yanınızdayız. Elimizden gelen neyse imkanlarımız dahilinde yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Başkan Revi’ye misafirperverliği için teşekkür eden Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi Başkanı Boz da “ Sayın İl Başkanımız başta olmak üzere AK Parti Trabzon teşkilatlarına bizlere verdikleri destekler için teşekkür ediyoruz. Kısa sürede yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, Trabzon’umuz ve ülkemiz için bu manada çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem