Yenikapı terör karşıtı mitinge hazır

Yenikapı'daki miting alanı, saat 16.00'da düzenlenecek Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses mitingine hazırlandı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı mitinge geniş bir katılım bekleniyor.Yenikapı'da bugün düzenlenecek Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek

Yenikapı terör karşıtı mitinge hazır

Yenikapı'daki miting alanı, saat 16.00'da düzenlenecek Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses mitingine hazırlandı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı mitinge geniş bir katılım bekleniyor.

Yenikapı'da bugün düzenlenecek Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses mitingi öncesi hazırlıklar tamamlandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı miting alanında, bomba araması yapıldı. Dev bir sahnenin oluşturulduğu alanda vatandaşların ihtiyaçlarını giderebilmesi için koli koli suların hazır bulunduğu görüldü. Miting alanı çevresi teröre karşı pankartla donatıldı.

Yenikapı çevresinde miting için geniş güvenlik önlemi alındı. Alana girişler için 3 arama noktası oluşturuldu. Tek tek aranarak Yenikapı'ya alınacak katılımcıların herhangi bir parti ya da sivil toplum kuruluşunun pankartını taşımasına izin verilmeyecek. Girişlerde katılımcılara dağıtılacak Türk bayrağı ve şapkalarla tüm alan kırmızı beyaz olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Yılmaz ve Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses mitingine çevre illerden gelenlerle birlikte geniş bir katılım bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler