Yeni yılda yeni Türkiye yeni Anayasa!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, yeni yıl mesajında parti teşkilatına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.Trabzon’un bütün dinamiklerine ortak hedefler için el birliği şartını hatırlatan Revi, yeni ve güçlü Türkiye için 2015 yılının fırsat ve atılı

Yeni yılda yeni Türkiye yeni Anayasa!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, yeni yıl mesajında parti teşkilatına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Trabzon’un bütün dinamiklerine ortak hedefler için el birliği şartını hatırlatan Revi, yeni ve güçlü Türkiye için 2015 yılının fırsat ve atılım yılı olacağını belirtti.

2014 yılında Trabzon parti teşkilatının başarılı bir seçim dönemi geçirdiğini, hem yerel seçimlerde hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti Trabzon teşkilatının üzerine düşeni yaptığını ifade eden Revi, “Bu teşkilat diriliği, yapısı, birlikteliği ve bütünlüğü 2014 yılında deyim yerindeyse zirve yapmıştır. Allahın izniyle teşkilatımız 2015 yılına bu bütünlük içinde girecek. 2015 genel seçimlerinde Trabzon’da 6 milletvekilliğinin 6’sını da alarak yeni Türkiye ve yeni sivil anayasa yolunda damgamızı vuracağız.” dedi.

REVİ: “2014 TRABZON İÇİN BAŞARILI BİR YILDIR”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 2014 yılının Trabzon için başarılı şekilde tamamlandığını, yatırımların planlanmasında ve gerçekleşme oranında hedeflere ulaşıldığını belirtti.

2015 yılında Trabzon beklentilerinin hayata geçmesi için bütün şehir dinamiklerinin aynı hedefe kilitlenmesi gerektiğinin üzerinde duran Revi, “Trabzon bütün dinamikleri ile tek ama yüksek sesli oldu mu her türlü sorununu çözer, her türlü ihtiyaçlarını alır ve Bölgenin itici gücü olarak merkez olma konumunu sürdürür.” şeklinde konuştu.

AYRIŞMALARA YOL AÇACAK ÜSLÜPTAN KAÇINMALIYIZ

Revi açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Elbette hem ülkemizin hem de Trabzon’umuzun sorunları vardır ve elbette bu sorunları konusunda farklı değerlendirme ve yorumlarımız olabilir. Atalarımız ‘Beş parmağın beşi bir mi?’ derken hem farklılıklarımızın doğallığını hem de farklılığın bir ‘El’ oluşturmadaki uyum ve güzelliğini ne kadar güzel ifade etmişlerdir. Önemli olan iktidarıyla muhalefetiyle sorunlarımızı olgunluk içinde, saygı ve sevgi ortamını muhafaza ederek tartışmak, gerilim ve ayrışmalara yol açacak üsluplardan kaçınmak, insanımızın huzur, mutluluk ve kardeşliğine odaklanarak çalışmalarımızı sürdürmektir.”

YENİ ANAYASA YENİ GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN YILI OLACAK

Genel seçimlerde yeni ve güçlü bir Türkiye’nin temellerinin atılacağını belirten Revi, “Bu yıl, hükümetimiz ve devletimiz için önemli bir yıl olacak. Genel seçimlerle toplumun yeni bir özgür hür ve sivil anayasa ihtiyacı karşılanacak. Yeni ve güçlü bir Türkiye’nin temelleri atılacak. Yeni yıl,  Devlet içinde paralel yapılaşmalara karşı daha etkin mücadelenin de yılı olacak. Partimizin hedefi Ay Yıldızlı bayrağımızın altında, ortak bir kaderi paylaşarak, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe bir geleceği hep beraber inşa etmektir” dedi.

KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK!

Yeni yıl mesajını şu sözlerle sonlandıran Revi, “Dün olduğu gibi bu yeni yılda ve gelecek yıllarda da tarihten gelen perçinlenmiş ve zenginleşmiş kardeşliğimizi bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. İnşallah halkımızın, vatandaşlarımızın ve milletimizin kararlılığı ve AK Parti’ye güveniyle 2015 yılı toplumsal hayat ve beklentilerimiz açısından sivil bir anayasa ve çağdaşlık yolundaki büyük yürüyüşünde kilometre taşı yıllardan biri olarak tarihe geçecektir. Bu tarihe katkı verecek, tanıklık edecek ve içerisinde olacak olan da temeli sağlam olan birlik ve beraberlik içerisindeki teşkilatlarımızdır” diye konuştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem