Yeni yasama yılı başladı

TBMM’nin 24. Dönem 4. Yasama Yılı, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başladı.TBMM’de düzenlenen törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in yanı sıra Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı T

Yeni yasama yılı başladı

TBMM’nin 24. Dönem 4. Yasama Yılı, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başladı.

TBMM’de düzenlenen törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in yanı sıra Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TBMM Başkanvekilleri Sadık Yakut ve Ayşenur Bahçekapılı, AK Parti Grup Başkanvekilleri Mihrimah Belma Satır ve Ahmet Aydın, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve BDP Milletvekili Sırrı Sakık ile milletvekilleri katıldı. Tören; Meclis Başkanı Çiçek’in Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem