Yeni kar yağışı uyarısı

Türkiye'de, özellikle batıdaki bölgelerin yarından itibaren yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisine girmesi bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yeni yağışlı sistemin yarın sabahtan itibaren

Yeni kar yağışı uyarısı

Türkiye'de, özellikle batıdaki bölgelerin yarından itibaren yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisine girmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yeni yağışlı sistemin yarın sabahtan itibaren batıdaki bölgeleri etkilemesi öngörülüyor.

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'de görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Trakya ile Marmara'nın yüksekleri, akşam saatlerinden sonra Kuzey Ege'nin iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

- Kar yağışı Trakya'dan başlayacak

Kar yağışlarının, yarın sabah Trakya'da, öğleden sonra Marmara'nın güneyi ile doğusunun yükseklerinde, akşamdan itibaren ise Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının 13 Ocak'ta yağışlı geçmesi tahmininde bulunuluyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem