Yeni görevinden de oldu

Eski bakan Bayraktar’ın oğlunun ofisinde yapılan aramada, elinde tespihli görüntülerle Başbakan'ın hedefi haline gelen İstanbul'daki bir ilçede pasif göve alınan başkomiser bu görevinden de oldu.Türkiye’yi sarsan 17 Aralık operasyonunda Eski Çevre ve Şehi

Yeni görevinden de oldu

Eski bakan Bayraktar’ın oğlunun ofisinde yapılan aramada, elinde tespihli görüntülerle Başbakan'ın hedefi haline gelen İstanbul'daki bir ilçede pasif göve alınan başkomiser bu görevinden de oldu.

Türkiye’yi sarsan 17 Aralık operasyonunda Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar’ın ofisinde yapılan aramada bacak bacak üstüne atarak elinde tespihle aramaları yöneten ve ofis çalışanlarına lahmacun siparişi verdirttiği öne sürülen Başkomiser Recep Can, sürgün gönderildiği Sadabad Karakolu’ndaki görevinden de alındı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, gizlice çekilen operasyon görüntüsü sosyal medyaya sızınca Başbakan’ın da konuşmalarında ‘külhanbeyi’ diye tepki gösterdiği Başkomiser Can, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro Amirliği’ne gönderildi. Can hakkında açılan idari soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem