Yeni animasyonlarla WhatsApp

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın son beta sürümü, bazı yeni  fonksiyonlar ile zenginleştirilmiş. Şu anda yayınlanan son sürümü 2.12.130, mobil kullanıcılar tarafından APK olarak indirilip telefonlarına yüklenebilir. WhatsApp’ın yeni sürümü, yen

Yeni animasyonlarla WhatsApp

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın son beta sürümü, bazı yeni  fonksiyonlar ile zenginleştirilmiş. Şu anda yayınlanan son sürümü 2.12.130, mobil kullanıcılar tarafından APK olarak indirilip telefonlarına yüklenebilir.

1434460413_15-11.png

WhatsApp’ın yeni sürümü, yeni arama çubuğunun yanısıra, yeni animasyonlar, konuşmalarda ve rehberde arama metninin görselleştirmesi gibi yeni özellikler ile geliyor. Küçük grafiksel değişikliklerin yanısıra yeni sürüm, ekran üzerinde kişilerin en son çevrim içi olduğu saat ise animasyon şeklinde karşımıza çıkacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem