Yeni Anayasa'da'Yargı'mutabakatı

Anayasa Uzlaşma Komisyonu, yargı başlığında savcılık, avukatlık gibi meslekleri de içeren bazı maddelerde uzlaşmaya vardı.Anayasa Uzlaşma Komisyonu, yargı başlığında savcılık, avukatlık gibi meslekleri de içeren bazı maddeleri müzakere ederek uzlaşmaya va

Yeni Anayasa'da'Yargı'mutabakatı

Anayasa Uzlaşma Komisyonu, yargı başlığında savcılık, avukatlık gibi meslekleri de içeren bazı maddelerde uzlaşmaya vardı.

Anayasa Uzlaşma Komisyonu, yargı başlığında savcılık, avukatlık gibi meslekleri de içeren bazı maddeleri müzakere ederek uzlaşmaya vardı.

Komisyonun AK Partili üyelerinden Ahmet İyimaya başkanlığında toplanan Komisyon, "Savcılık mesleği ve teminatı, Adli kolluk, Avukatlık mesleği ve barolar, Yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığı, Askeri yargı, Uyuşmazlık mahkemesi ve Hak arama özgürlüğü ve adil yargılanma hakkı" maddelerini müzakere ederek kabul etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler