Yenemeyeceğimiz terörist yok!

Genelkurmay Başkanı sert konuştu...

Yenemeyeceğimiz terörist yok!
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar çok sert açıklamalarda bulundu.

Akar, Kuvvet Komutanları ve Ankara Garnizonu'nda görev yapan general ve amirallerin katılımı ile 15 Haziran 2016 tarihinde Gazi Orduevi'nde gaziler ve aileleri onuruna iftar yemeği verdi.

MEYDAN OKUDU: YENEMEYECEĞİMİZ TERÖR VE TERÖRİST YOK

Orgeneral Akar, iftar öncesinde yaptığı konuşmada, "Türk Silahlı Kuvvetleri dün de, bugün de kendisine verilen görevleri, yasalar çerçevesinde sorumluluklarını büyük bir dikkatle, büyük bir itina ile yerine getirmektedir, getirmeye devam edecektir. Subayımızla, astsubayımızla, uzmanlarımızla, korucumuzla ve polisimizle ben inanıyorum ki yenemeyeceğimiz, alt edemeyeceğimiz, üstesinden gelemeyeceğimiz terör ve terörist yoktur" dedi.

ŞIRNAK'TA 7 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şırnak'ın merkez ilçesi kırsalında icra edilen operasyonda 7 bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem