Yemek pişirilirken yangın çıktı

Yangın Saray Mahallesi 936 Sokak üzerinde bulunan 30 nolu binanın 2. katında bulunan Sedat Şahin'e ait sigorta acentasında çıktı. İş yeri balkonunda piknik tüpünde yemek pişirirrken alevlerin ilk etapta koltuklara daha sonra balkon panjurlarına sıçramasıy

Yemek pişirilirken yangın çıktı

Yangın Saray Mahallesi 936 Sokak üzerinde bulunan 30 nolu binanın 2. katında bulunan Sedat Şahin'e ait sigorta acentasında çıktı. İş yeri balkonunda piknik tüpünde yemek pişirirrken alevlerin ilk etapta koltuklara daha sonra balkon panjurlarına sıçramasıyla yangın büyüdü. Panik ve korkunun bir arada yaşandığı olaya itfaiye müdahale etti. Polis de güvenlik önlemlerini aldı.

Uzun süren çalışma sonucu söndürülen yangının çıktığı binanın karşısındaki apartmanda ikamet eden Mithat Yücetürk, cep telefonuyla yangın anını kaydetti. Çekim yapmadan önce itfaiyeye haber verdiğini belirten Yücetürk, yangın anında bir patlama sesi duyduğunu da ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler