’Yemeği hak ettin mi?’ sözü intihara sürüklüyordu

Kayseri'de bir lisede yöneticinin çocuklarına "Yemeği hak ettin mi?" dediğini öne süren anne ve baba, ellerindeki bıçakla okulun bahçesinde intihar girişiminde bulundu.İddiaya göre, Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören G.M., dün

’Yemeği hak ettin mi?’ sözü intihara sürüklüyordu

Kayseri'de bir lisede yöneticinin çocuklarına "Yemeği hak ettin mi?" dediğini öne süren anne ve baba, ellerindeki bıçakla okulun bahçesinde intihar girişiminde bulundu.

İddiaya göre, Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören G.M., dün okulun yemekhanesinde fotokopi çektirdikten sonra eğitim yöneticisi olan C.B.'den yemekhanede ücretsiz yemek yemek istediği, ancak C.B.'nin "Yemeği hak ettin mi?" cevabını verdiği öğrenildi. Aldığı cevap sonrasında ağlayan G.B.'nin, eve giderek durumu annesi Z.M. ve babası D.M.'ye anlattığı, anne ve babanın bu sabah eğitim yöneticisi C.B. ile görüşmek üzere okula geldiği bildirildi.

Eğitim Yöneticisi C.B.'nin, görüşme taleplerine olumsuz yanıt verdiğini ileri süren anne Z.M. ve baba D.M., yanlarında getirdikleri ekmek bıçağını karınlarına dayayarak intihar girişiminde bulundu. Okul yönetiminin haber vermesi üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi.

İKNA ÇABALARI İŞE YARADI

İntihar girişimine fazla dayanamayan baba D.M. ambulansta tedavi edilirken, ekmek bıçağını karnına dayayan anne Z.M.'yi polis ekipleri ikna etmeye çalıştı. Ailenin sıkıntılarının giderileceğini söyleyen polis ekipleri, yaklaşık yarım saat süren ikna çabaları sonrasında anne Z.M.'nin elindeki ekmek bıçağını aldı.

Rahatsızlanan baba D.M. ise ambulansta yapılan tedavisinin ardından okul yönetimine "Her zaman zenginler güçlü ve haklı değil mi?" diye tepki göstererek okulun bahçesinden çıktı ve cebindeki bıçakla intihar girişimine devam etti.

Polis ekiplerinin yeniden ikna ettiği anne ve baba okulun içine alınarak sakinleştirildi.

Yetkililer, olayla ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler