Yeğen cinnetinde 4 ölü !

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde dayı ile yeğen arasında çocukların oyun tartışması nedeniyle başlayan kavga, faciayla noktalandı. Dayısına ve onun çocuklarına kurşun yağdıran 45 yaşındaki adam, 4 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi de ağır yaraladı.Şehitkamil ilçe

Yeğen cinnetinde 4 ölü !

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde dayı ile yeğen arasında çocukların oyun tartışması nedeniyle başlayan kavga, faciayla noktalandı. Dayısına ve onun çocuklarına kurşun yağdıran 45 yaşındaki adam, 4 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi de ağır yaraladı.

Şehitkamil ilçesine bağlı Atalar Mahallesi'nde gece saatlerinde yaşandı. Akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında çocukların kavgası nedeniyle tartışma yaşandı. Yaşanan kavgada akraba oldukları belirlenen kişilerden 3'ü öldü, 2'si ağır yaralandı. Yaralılardan Şahin Hocaoğlu, kaldırıldığı Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayda ölenlerin sayısı 4'e ulaştı.

61 yaşındaki dayısı ile onun 13, 14 ve 38 yaşlarındaki çocuklarını öldüren şahıs, olaydan sonra kaçarken, kısa süre sonra jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler