Yediği mantılar canından etti!

Ukrayna'da önemli gün ve bayramlarda geleneksel olarak düzenlenen mantı (vareniki) yarışması bir can aldı.Başkenti Kiev'in 700 kilometre güneydoğusundaki Tokmak şehrinde 18 Eylül'de düzenlene şehrin kuruluş günü kutlaması 77 yaşındaki emekli İvan Mendel y

Yediği mantılar canından etti!

Ukrayna'da önemli gün ve bayramlarda geleneksel olarak düzenlenen mantı (vareniki) yarışması bir can aldı.

Başkenti Kiev'in 700 kilometre güneydoğusundaki Tokmak şehrinde 18 Eylül'de düzenlene şehrin kuruluş günü kutlaması 77 yaşındaki emekli İvan Mendel yediği 10 mantı nedeniyle hayatını kaybetti.

İki kişi arasında yapılan yarışmadan 30 saniye içerisinde 10 büyük mantıyı litrelik bir kavanoz kaymak ile birlikte yiyen 77 yaşındaki Mendel yarışmayı kazandıktan kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.

Karın ağrıyan Mendel, aniden yere düşerek yarışma alanında öldü. Olayın görgü tanıkları sağlık ekipleri geldiğinde emekli vatandaşın çoktan hayatını kaybettiği söyledi.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı ise yapılan soruşturma neticesinde olay suç teşkil etmediğini, ölümün beklenmeyen bir kaza sonucunda olduğunu belirtti.

Diğer yarışmacının ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem