Yaz beklerken kar geldi

Ağrı'nın Patnos ilçesinde etkili olan ve 5 santimetre kalınlığa ulaşan kar yağışı, maddi hasarlı trafik kazalarını beraberinde getirdi. İlkbahar aylarına girilmesine rağmen zamansız Yağan ve akşam saatlerinde etkisini artıran kar, trafik kazalarına neden

Yaz beklerken kar geldi

Ağrı'nın Patnos ilçesinde etkili olan ve 5 santimetre kalınlığa ulaşan kar yağışı, maddi hasarlı trafik kazalarını beraberinde getirdi.

 İlkbahar aylarına girilmesine rağmen zamansız Yağan ve akşam saatlerinde etkisini artıran kar, trafik kazalarına neden oldu. Ağrı-Van karayolunun birinci kilometresindeki Alay kavşağında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Ekrem Çiftçi yönetimindeki 13 AV 840 plakalı minibüs, Mehmet Kılıç idaresindeki 42 Y 8560 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada minibüs şoförü Ekrem Çiftçi hafif yaralandı. Sürücü, olay yerine gelen Patnos Devlet Hastanesi'ne bağlı ambulansta, sağlık görevlileri tarafından ayakta tedavi edildi.

Minibüs şoförü Ekrem Çiftçi, "Mart ayının sonunda olmamıza rağmen halen lapa lapa kar yağıyor. Yolların durumu da içler acısı. Biz bu Yağan kara tedbirsiz yakalandık, Allah canımızı bağışladı" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem