Yattara film yıldızı oluyor

Trabzonspor’un efsane oyuncularından İbrahim Yattara film çekimi için Trabzon’a geldi.Trabzon’da çekilen Bizim Oflu Hoca filminde Lazstar isimli yarışmada jüri üyesi rolüyle film sektörüne giriş yapan Yattara önemli açıklamalarda bulundu.Kendini her zaman

Yattara film yıldızı oluyor

Trabzonspor’un efsane oyuncularından İbrahim Yattara film çekimi için Trabzon’a geldi.

Trabzon’da çekilen Bizim Oflu Hoca filminde Lazstar isimli yarışmada jüri üyesi rolüyle film sektörüne giriş yapan Yattara önemli açıklamalarda bulundu.

Kendini her zaman Trabzonlu olarak gördüğünü belirten Yattara ‘’Ben kendimi Trabzonlu olarak görüyorum. Bunu her zaman söylüyorum. Bugün ben çok mutluyum. İki seneden sonra Trabzon’a döndüm. Trabzonspor’da futbol oynamak için dönmedim, başka proje için döndüm. Ben Herzaman söylüyorum ben Trabzon’a gelince Türkiye’ye gelince çok mutlu oluyorum. Başka proje için de gelmiş olsam ben Trabzon şehrini görünce çok mutlu oluyorum. İnşallah bu projede de başarılı olurum.’’ dedi.

Yattara açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

FİLM SEKTÖRÜNDE KENDİME GÜVENİYORUM

Bu benim ilk defa film çekimim olacak. Ama ben kendime güveniyorum. Zaten futbol oynarken kendime güveniyordum. Film çekerken de kendime güveniyorum. Zaten ben sempatik bir adamın. Ben Allah izin verirse burada da başarılı olurum.

2.20131022165040.jpg

 

BEN HAYATIMI TRABZONSPOR’DA KAZANDIM

Ben ilk defa bir takımda uzun süre onadım.  O da Trabzonspor. Ben hataımı Trabzonspor’da kazandım. Nereye gidesem gideyim ben kendimi her zaman Trabzonsporluyum. Ben bu şehirde çok mutluyum Bu taraftarı, bu takımı çok seviyorum. Ben tekrar buraya dönmek istiyorum. Allah izin verirse tekrar burada yaşamak istiyorum ve tekrar buraya döneceğim.

TRABZONSPOR BENİM TAKIMIM

Ben şuan ki Trabzonspor ile ilgili bir şey söylemiyorum. Şuan da Trabzonspor’da çok iyi oyuncular var. İnşallah başarılı olacaklar ve tekrar şampiyon olacaklar. Ben şuanda futbolla ilgili bir şey yapar mıyım bilmiyorum. Benim menajerim burada zaten Adnan Demir. Benim şuanda oynadığım takımın başkanı da burada. Bu filmin çekimine beraber geldik. Ben Trabzonspor'da oynamak konusunda bir şey söylemiyorum. Zaten Adnan abi burada. Ben uzun zamandır onunla birlikte çalışıyorum. Trabzonspor benim takımım. Trabzonspor ile ilgili her zaman iyi şeyler düşünüyorum. Ben Trabzonspor’da herhangi bir görev almak konusunda bir şey söylemiyorum. Buraya filmde oynamak için geldim. İnşallah başarılı olurum. Trabzonspor’un içinde her zaman yer almak isterim. Ama bugün buraya Trabzonspor için gelmedim. Ben Trabzonspor’un başarılı olmasını istiyorum. İnşallah bu sene iyi şeyler yapacak.’’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem