YAŞ'ta son gün mesaisi bitti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Genelkurmay Karargahı'nda yapılan ağustos ayı olağan Şura toplantısı son gün mesaisinin ardından tamamlandı.YAŞ kararlarının imzalanmasının ardından Erdoğan, kapanış konuşmasını yaptı. Genelkurmay Karargahı'ndan

YAŞ'ta son gün mesaisi bitti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Genelkurmay Karargahı'nda yapılan ağustos ayı olağan Şura toplantısı son gün mesaisinin ardından tamamlandı.

YAŞ kararlarının imzalanmasının ardından Erdoğan, kapanış konuşmasını yaptı. Genelkurmay Karargahı'ndan ayrılırken tören kıtasını selamlayan Başbakan Erdoğan'ı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel uğurladı.

Toplantıda alınan kararların Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayına sunulduktan sonra kamuoyuna açıklanması bekleniyor. YAŞ toplantısında, terfi sırasında bulunan general, amiral ve albayların bir üst rütbeye yükseltilmesi, general ve amirallerin görev sürelerinin uzatılması ve emeklilik işlemleri ele alındı.

Disiplinsizlik ve ahlaki durumları nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) ayrılacak personelin durumu da değerlendirildi.

Şura'da, TSK'yı ilgilendiren diğer konular da görüşüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler