Yaşlı kadını altın uğruna öldürdüler!...

Yapılan incelemede Yılmaz’ın başına defalarca keserle vurulduğu belirlenirken, 6 cumhuriyet altını ile 2 bileziğin kayıp olduğu anlaşıldı. Polis, gasp amaçlı cinayeti işleyen zanlıların kimliğini belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.Olay, saat 14

Yaşlı kadını altın uğruna öldürdüler!...

Yapılan incelemede Yılmaz’ın başına defalarca keserle vurulduğu belirlenirken, 6 cumhuriyet altını ile 2 bileziğin kayıp olduğu anlaşıldı. Polis, gasp amaçlı cinayeti işleyen zanlıların kimliğini belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 14.00 sıralarında, ilçeye bağlı Kolak Köyü Arıkaltı Mahallesi’nde meydana geldi. Cuma Namazı’ndan sonra gittiği evinde Mehmet Yılmaz, eşi Fatma Yılmaz’ı kanlar içinde buldu.

Komşularından yardım isteyen Yılmaz durumu, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolünde, başına keserle defalarca vurulduğu belirlenen Fatma Yılmaz’ın olay yerinde öldüğü tespit edildi. Jandarmanın araştırmasında Fatma Yılmaz’a ait 6 cumhuriyet altını ile 2 bileziğinin kayıp olduğu anlaşıldı.

Fatma Yılmaz’ın başına vurulduğu belirlenen keser de evin bahçesinde ele geçirildi. İncelemelerin ardından Yılmaz’ın cesedi otopsi için Çameli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma katil ya da katillerinin kimliğini belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler