Yaşlı çifti balkondan attılar!

Başaran Beldesi'nde yaşayan 8 çocuklu İbrahim-Emine Kurtoğlu çiftinin Zafer Mahallesi, Atatürk Caddesi'ndeki altı dükkan olan iki katlı evlerinin kapısı, bugün saat 03.30 sıralarında çalındı.Kapıyı açan Emine Kurtoğlu'nu iterek düşeren iki iki kişi, yatak

Yaşlı çifti balkondan attılar!

Başaran Beldesi'nde yaşayan 8 çocuklu İbrahim-Emine Kurtoğlu çiftinin Zafer Mahallesi, Atatürk Caddesi'ndeki altı dükkan olan iki katlı evlerinin kapısı, bugün saat 03.30 sıralarında çalındı.

Kapıyı açan Emine Kurtoğlu'nu iterek düşeren iki iki kişi, yatak odasına yöneldi. Gürültüler üzerine uyanan İbrahim Kurtoğlu'nu darp eden iki saldırgan, "Paraları nereye sakladıysan ver" dedi.

İki gaspçı, yaşlı adamı, parası olmadığını söylemesi üzerine sürükleyerek götürdükleri balkondan attı. Yaklaşık 3.5 metre yüksekliğinden beton zemine çakılan Kurtoğlu olay yerinde yaşamını yitirdi. İki gaspçının aralarındaki konuşmadan eşinin öldüğünü öğrenen Emine Kurtoğlu, ağlamaya başladı. Bunun üzerine iki gaspçı, arkalarında görgü tanığı bırakmamak için yaşlı kadını da balkondan atıp, kaçtı. Sabah, tarlasına gitmekte olan köylülerden Atalay Aydemir, yaşlı çifti yerde kanlar içinde yatarken görüp, oğulları Mehmet Kurtoğlu'na (61) telefon açıp durumu bildirdi. Bunun üzerine telaşla eve gelen Kurtoğlu, babasının öldüğünü, annesinin ise yaralı olduğunu görüp, durumu jandarma ve 112 Acil Servise bildirdi. Oğluna yaşadıklarını anlatan yaşlı kadın, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Kurtoğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. İbrahim Kurtoğlu'nun cenazçesi ise jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Jandarma, evde parmak izi incelemesi yaparken, iki gaspçın ilk belirlemelere göre evden hiçbir şey almadan kaçtıkları anlaşıldı. Jandarma, yaralı kurtulan yaşlı kadının verdiği eşkalden yola çıkarak iki gaspçın yakalanması için çalışma başlattı. Babasının evinden daha önce hırsızlık olduğunu belirten Mehmet Kurtoğlu, "Babamın evine geçen ay gelen dört bohçacı 50 liraya bir nevresim takımı satmışlar. Babam, anneme 'Çık yukardan 50 lira para al gel' deyince, peşinden bohçacılardan biri de gitmiş. Annemin parayı aldığı yeri öğrenip, kalan diğer 950 lirayı çalmışlar. Bu olayın da bununla bağlantılı olduğunu düşünüyoruz. Babamın evine giren kişiler, evde para bulacakları umuduyla bu işi yapmışlardır. Bunları jandarmaya bildirdik. Bağ-Kur emeklisi babam emekli maaşını ise henüz çekmemişti. Acımız büyük, iki kişinin bir an önce yakalanıp, gereken cezayı çekmesini istiyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler