Yaşlı çift dövülerek öldürüldü!

İzmirin Konak ilçesinde yaşlı çift, dövülerek öldürülmüş halde bulundu. İzmir'de bir hafta önce de emlak zengini yaşlı karı koca evlerinde öldürülmüş halde bulunmuştu.Edinilen bilgiye göre Yenişehir semtinde bulunan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'n

Yaşlı çift dövülerek öldürüldü!

İzmirin Konak ilçesinde yaşlı çift, dövülerek öldürülmüş halde bulundu. İzmir'de bir hafta önce de emlak zengini yaşlı karı koca evlerinde öldürülmüş halde bulunmuştu.

Edinilen bilgiye göre Yenişehir semtinde bulunan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin arkasındaki sokakta ikamet eden İsmet Taşmaz (65) ile kocası Kazım Taşmaz (75), evlerinde öldürülmüş halde bulundu. Çiftin en son salı günü görüldüğü öğrenildi.

Anne babalarından haber alamayan kızları, bugün eve geldiğinde kapının ve pencerelerin kapalı olduğunu görünce komşularının yardımıyla kapıyı kırıp içeri girdi. İçeri giren yakınları yaşlı çiftin cesetleri ile karşılaştı. Olay yerine çağırılan polis ekiplerinin ilk incelemelerinde yaşlı çiftin dövülerek öldürüldüğü anlaşıldı.
Geçtiğimiz pazartesi günü de Bornova'nın Özkanlar semtinde Hüsnü-Ayten Civan çiftinin cesetleri bulunmuştu.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler