Yaşlı adam masaj salonunda kalp krizi geçirdi

İzmit Karabaş Mahallesi Ihlamur Sokak adresinde bulunan bir masaj salonuna masaj yaptırmak için gelen Adnan Gürel (61) isimli şahıs, masaj salonuna girdikten bir süre sonra aniden fenalaşarak yere yığıldı. HAYATINI KAYBETTİ Masaj salonundakilerin haber ve

Yaşlı adam masaj salonunda kalp krizi geçirdi

İzmit Karabaş Mahallesi Ihlamur Sokak adresinde bulunan bir masaj salonuna masaj yaptırmak için gelen Adnan Gürel (61) isimli şahıs, masaj salonuna girdikten bir süre sonra aniden fenalaşarak yere yığıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Masaj salonundakilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaşlı adam, sağlık ekipleri tarafından yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Gürel’in cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Gürel’in Gölcük ilçesinde emlakçılık yaptığı öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler