Yasak başladı , helikopter değişti...

Başbakan Erdoğan, Sakarya’daki programına, seçim yasaklarının başlaması nedeniyle Başbakanlık helikopteri yerine özel helikopterle gitti.Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ve damadı Berat Albayrak ile birlikte Sakarya’ya gitti. Üskü

Yasak başladı , helikopter değişti...

Başbakan Erdoğan, Sakarya’daki programına, seçim yasaklarının başlaması nedeniyle Başbakanlık helikopteri yerine özel helikopterle gitti.

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ve damadı Berat Albayrak ile birlikte Sakarya’ya gitti. Üsküdar Kısıklı’daki konutundan öğle saatlerinde ayrılan Erdoğan, evinin yakınındaki helikopter pistine geldi. Bu sırada pistin karşısında toplanan bir grup, AK Parti bayrağı açtı. Erdoğan’ın piste gelişiyle birlikte, “Dik dur eğilme, Türkiye seninle” sloganları atan grup, “Seni seviyoruz. Allah’a emanet ol Başbakanım, dünya seninle” diye bağırdı. Erdoğan toplanan kalabalığı el sallayarak selamladı. Bu sırada kalabalıktan bir kişi “Başbakanım bir yakınımıza gelin” diye seslendi. Erdoğan ise saatini göstererek mitinge geç kaldığını anlatmaya çalıştı. Kalabalıktan yükselen, “Bir dahaki sefere” sesleri üzerine Erdoğan, “tamam” şeklinde elini salladı. Erdoğan ve beraberindekiler, seçim yasaklarının başlaması nedeniyle Başbakanlık helikopteri yerine iki özel helikopterle Sakarya’ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem