Yasa dışı dinleme operasyonunda yeni gelişme

Sivas merkezli 18 ilde gerçekleştirilen ‘yasa dışı dinleme’ operasyonunda tebligat ile ifadeye çağrılan 27 polis serbest bırakıldı. 9 polisin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı,Kaçakçılık ve Organize Suçlar

Yasa dışı dinleme operasyonunda yeni gelişme
Sivas merkezli 18 ilde gerçekleştirilen ‘yasa dışı dinleme’ operasyonunda tebligat ile ifadeye çağrılan 27 polis serbest bırakıldı. 9 polisin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı,Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü emniyetteki ‘yasa dışı dinleme’ operasyonunda 38 polis için gözaltı kararı çıkarılmıştı. Eskişehir, Ordu, Kırıkkale, Çorum, Ankara gibi illerinde arasında bulunduğu 18 ilde gerçekleştirilen operasyonda tebligat ile ifadeye çağrılan polislerden 27’si alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında tebligat ile ifadeye çağrılan Niğde Polis Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan 2.sınıf emniyet müdürü Ö.S. ve bir süre önce açığa alınan U.D.’nin ise bugün emniyete gelerek ifade vermesi bekleniyor.

Emniyette gözaltında bulunan polislerden M.T. dün alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Cuma gününden beri gözaltında bulunan 9 polis memuru da bu sabah Numune Hastanesi’ne getirilerek tekrar sağlık kontrolünden geçirildi. Yapılan işlemlerin ardından polisler tekrar emniyete götürüldü.

Gözaltında bulunan 9 polisin yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler