YAŞ kararları açıklandı!

İşte görevlendirmeler

YAŞ kararları açıklandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura kararlarını onayladı. 

Erdoğan tarafından onaylanan Yüksek Askeri Şura kararları, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın tarafından açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'ın yaptığı açıklamaya göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Recep Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ve Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele görevlerine devam edecek. 

Jandarma Genel Komutanlığına Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in, Genelkurmay İkinci Başkanlığına ise 1. Ordu Komutanı Ümit Dündar'ın atandığını belirten Kalın, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'na Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün, 1. Ordu Komutanlığına Orgeneral Musa Avsever'in, 2. Ordu Komutanlığına Orgeneral İsmail Metin Temel'in, Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığına Orgeneral Tahir Bekiroğlu'nun atandığını söyledi. 

Kalın, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş ve Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep'in de görevlerine devam edeceğini kaydederek, "Kararlar milletimize ve ordumuza hayırlı olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler