Yargıtay Eski Başkanı kazada yaralandı

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Seydişehir-Antalya karayolu Gevrekli beldesi yakınlarında Hasan Gerçeker'in de içinde bulunduğu aracın, karşı yönden gelen otomobille çarpıştığını söyledi. Kazada; Gerçeker, yanında bulunan eşi Saniye Gerçeker ve diğer a

Yargıtay Eski Başkanı kazada yaralandı
Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Seydişehir-Antalya karayolu Gevrekli beldesi yakınlarında Hasan Gerçeker'in de içinde bulunduğu aracın, karşı yönden gelen otomobille çarpıştığını söyledi.
 
Kazada; Gerçeker, yanında bulunan eşi Saniye Gerçeker ve diğer araçtaki baba ile iki kızının yaralandığını belirten Sonel, "Yaralılar hemen Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları iyi. Gerekli müdahaleler yapılıyor. Hasan Gerçeker'in eşiyle Ankara'dan Manavgat'a gittiğini öğrendik" diye konuştu.
 
Seydişehir'deki trafik kazasında yaralanan Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu ve eski Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ile eşinin hava ambulansıyla Ankara'ya sevk edileceği öğrenildi. Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, basına yaptığı açıklamada, Hasan Gerçeker ile eşi Saniye Gerçeker'in tedavilerinin Seydişehir Devlet Hastanesi'nde devam ettiğini söyledi.
 
Konya Valisi Aydın Nezih Doğan'ın da olayla bizzat ilgilendiğini belirten Sonel, "Genel itibarıyla sağlık durumları iyi olan çift, hava ambulansıyla tedbir amaçlı Ankara'ya sevk edilecek" dedi.
 
Seydişehir-Antalya karayolu Gevrekli beldesi yakınlarında iki otomobilin çarpışması sonucu, aralarında Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu ve eski Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ile eşinin de bulunduğu 5 kişi yaralanmıştı.
21018617.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem