Yaralının durumuyla ilgili bilgi verildi

Bayrampaşa meydana gelen ve nedeni henüz tespit edilemeyen patlamada 1 kişi yaralandı. Yaralının durumunun iyi olduğu ve hayati bir tehlikesinin de bulunmadığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, Sağmalcılar-Kadife Kavşağı mevkiinde saat 17.15'te bir patlama

Yaralının durumuyla ilgili bilgi verildi

Bayrampaşa meydana gelen ve nedeni henüz tespit edilemeyen patlamada 1 kişi yaralandı. Yaralının durumunun iyi olduğu ve hayati bir tehlikesinin de bulunmadığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Sağmalcılar-Kadife Kavşağı mevkiinde saat 17.15'te bir patlama meydana geldi. Nedeni henüz bilinmeyen patlama İstanbul'da birçok ilçede hissedildi. Olay sırasında kavşaktan geçen Adnan Yalçın (36) isimli bir vatandaş patlamanın etkisiyle yaralandı. Yaralı vatandaş Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu ve hayati bir tehlikesinin de bulunmadığı öğrenildi.

İHBARLAR ÜZERİNE BÖLGEYE ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ

Olay yerinde bulunan vatandaşlar yaşanan patlama olayını 155 polis ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen polis, olay yerine giderek çevre güvenliği aldı. Polis, ikinci bir patlama ihtimaline karşın önce metro seferleri durdurdu daha sonra da araç trafiğini tek taraflı keserek bölgede geniş çaplı inceleme çalışması başlattı. Elde edilen bulgular delil torbalarına konularak incelenmek üzere Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildi.

POLİS HELİKOPTERİ BÖLGEYİ HAVADAN ABLUKAYA ALDI

Emniyet birimleri alınan her ihbarı titizlikle inceleyerek verilen bir eşkal üzerinden çevrede operasyon başlattı. Olay yerinde çevik kuvvet ekipleri güvenlik şeridi oluştururken bomba imha ve olay yeri inceleme ekipleri de delil çalışması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalara polis helikopteri de anında havadan müdahale ederek bölgeyi didik didik aradı.

Olay yerinde başlatılan çalışmalar sürerken İstanbul Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü'nden yazılı açıklamalar geldi. Yapılan her iki açıklamada patlamanın nedenine ilişkin incelemelerin sürdüğü ifade edildi.

Yaralının durumuyla ilgili bilgi verildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem