Yaralı halde kaçtılar

Muğla'nın Marmaris İlçesinde ehliyetsiz motosiklet kullanırken kaza yapıp yaralanan sürücü ver arkasındaki yolcu yaralı halde kaza yerinden kaçtı. Yarlılar polis kovalamacasının ardından yakalanarak tedavi için hastaneye kaldırıldı.Olay, ilçeye bağlı Site

Yaralı halde kaçtılar

Muğla'nın Marmaris İlçesinde ehliyetsiz motosiklet kullanırken kaza yapıp yaralanan sürücü ver arkasındaki yolcu yaralı halde kaza yerinden kaçtı. Yarlılar polis kovalamacasının ardından yakalanarak tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Olay, ilçeye bağlı Siteler mahallesi üzerindeki caddede meydan geldi. İddiaya göre ehliyeti olmayan N. K , arkadaşına ait plaksız motosiklete akrabası M. K'yide bindirip gezintiye çıktı. Siteler yolunda başka bir araca yandan çarpan N.K ve M.K devrilen motosikletten düşüp yaralandı. Yaralı sürücü ile yolcu sağlık ekiplerinin gelmesini beklemek yerine kaza yerini terk edip sahile doğru kaçmaya başladı. Olay yerine gelen polis, kazanın diğer tarafının kaçtığını öğrenip yakalanması için çalışma başlattı. Polis kısa bir kovalamacının ardından yaralı sürücücü ve yanındaki akrabasını yakalayarak tedavi için hastaneye götürdü. Hurdaya dönen motosiklet çekici vasıtasıyla kaza yerinden kaldırıldı. Polis, ehliyetsiz motosiklet kullanan N.K'ye para cezası kestikten sonra mahkemeye sevk etti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler