Yaralı adamı bırakıp kaçtılar

 Kaza, 11.30 sıralarında Unkapanı Köprüsü Kasımpaşa mevkii Şişhane istikametinde yaşandı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 THE 82 plakalı ticari taksi virajı alamayınca önce yolun sağ tarafındaki bariyerlere çarptı. Yolun sol tarafına savrulan taksi bari

Yaralı adamı bırakıp kaçtılar

 

Kaza, 11.30 sıralarında Unkapanı Köprüsü Kasımpaşa mevkii Şişhane istikametinde yaşandı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 THE 82 plakalı ticari taksi virajı alamayınca önce yolun sağ tarafındaki bariyerlere çarptı. Yolun sol tarafına savrulan taksi bariyerlere çarptıktan sonra ancak durabildi. Bu sırada taksi sürücüsü direksiyon koltuğunda sıkıştı.

İddialara göre; takside bulunan 2 yolcu ise kendi imkanlarıyla aracın içinden çıktı. Yolcuların yaralı sürücüye yardım etmek yerine olay yerinden hızla uzaklaştığı iddia edildi. Kazayı gören vatandaşlar ise durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralıya ilk müdahaleyi sıkıştığı yerde yaptı. Yaralıyı bulunduğu yerden polislerin de yardımı ile çıkaran sağlık ekipleri sedye ile ambulansa götürdü. Daha sonra hastaneye sevk edilen yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olay yerinde inceleme yapan trafik polisleri, bir süre trafiği durdurdu. Kaza sebebiyle Unkapanı Köprüsü'nde trafik aksadı.

Kazayı gördüğünü söyleyen bir görgü tanığı, taksinin virajı alamadığı için kaza yaptığını belirtti. Kaza sırasında aracın içinde iki müşterinin olduğunu anlatan görgü tanığı, "Viraja hızlı girdi, önce yolun sağ tarafındaki bariyerlere, daha sonra sol taraftaki bariyerlere vurdu. Hiç araç yoktu etrafta, tek taraflı kazaydı. İki müşterisi vardı, bırakıp kaçtı gitti. Bir tane araba geldi ondan sonra sağlık ekiplerine haber verdi." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler